Vi har öppet som vanligt 10-18 på vardagar och 10-16 på lördagar. Mellan 8-10 på tisdagar och torsdagar har du möjlighet att komma in på bokad tid.

Från och med måndag den 23 november erbjuder vi tidsbokning för att alla som vill säkert ska kunna prova och köpa sköna kängor och promenadskor. Tisdagar och torsdagar mellan 8-10 håller vi bara öppet för tidsbokade kunder - max tre sällskap (om max 2 personer) kommer att få vistas i lokalen samtidigt (utöver oss). Butiken är tillräckligt stor för att varje sällskap ska få en egen yta, och samsas om att eventuellt gå på vår stenläggning. 

Som sällskap bokar du en timme då vi mäter dina fötter och samtalar om hur du i huvudsak kommer att använda dina skor eller kängor och vad du förväntar dig av dem. Vi tar som vanligt fram modeller och storlekar som vi tror kommer att passa och jobbar vidare tills vi gemensamt hittar rätt. Vi kan inte garantera lagersaldo på alla produkter och alla storlekar men kommer vi fram till ett beslut kan vi såklart beställa och skicka dem hem till dig för uthämtning på närmaste DHL utlämningsställe. Titta gärna runt på hemsidan innan du bokar!

Vardagar efter kl 10 och lördagar har vi öppet som vanligt men självklart, ansvaret ligger på oss alla att hindra smittspridningen i samhället och vi begränsar antalet kunder i butiken vid behov.

Boka på telefon 08-15 00 01


GÄLLER FÖR ALLA VID BESÖK I BUTIKEN. Vi följer själv Hälsomyndighetens riktlinjer för att göra ditt besök hos oss så tryggt som möjligt. Vi städar regelbundet och desinficerar extra utsatta ytor. Vid önskemål bär vi också munskydd. Vi vill också uppmana dig som kund att hålla avstånd, och att under ordinarie öppettider vänta utanför butiken i fall fler än sex kunder redan vistas i butiken. Vi hänvisar också till vår webbshop där du tryggt kan handla hemifrån. För våra kunder och vår personals säkerhet uppmanar vi dig som har symptom att vänta med ditt besök tills du känner dig fullt frisk.

JavaScript seem to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website.